Taller amb jordi cruz i els cacitos de brou a unilever

(5.00/5 - 1 voto)

Ingredientes

6 / 8 Carxofes
3 cebes tendres
75 ml. Oli d’oliva verge extra
75 ml. Vi blanc sec
1,2 l. Aigua
1 cullerada de farina
2 branques de julivert
2 cacito de brou vegetal Knorr
Sal i pebre blanc

Preparación

Paso 1

Piquem la ceba tendra i la sofregim lleugerament en una cassola gran amb la meitat de l’oli.

En un bol, introduïm 2 litres d’aigua, una cullerada de farina i dues branques de julivert trencades, aquest bany ens servirà per evitar l’oxidació de les carxofes.

Paso 2

Retirem les fulles exteriors de les carxofes, retirem la tija deixant només dos centímetres, tallem les carxofes per

Paso 3

la meitat i ajudats d’una cullera, retirem la borrissol del centre. Introduïm les meitats netes al bany d’aigua, perquè no s’oxidin. Una vegada nets els fons, tallem les meitats a quarts i les introduïm a la cassola amb la ceba tendra.

Sofregim a foc moderat fins que la ceba tendra prengui un lleuger to daurat i les carxofes estiguin mig cuinades.

Paso 4

Afegim el vi blanc i deixem reduir. Mullem amb l’aigua i afegim els dos cacitos de brou vegetal Knorr. Deixem coure uns 10 a 15 minuts a foc suau.

Preguntas:










Puntúe esta receta:




Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)En un lugar de la mancha...En un lugar de la mancha...Día de todos los santos. ¿Qué comer?Día de todos los santos. ¿Qué comer?

Menú del día

Recibir el menú del día:

Pregunta del momento
¿ De qué harías un gratinado?
Voto
(c) Madeinwork | Menciones legales

Disfruta de nuestros videos en Youtube!
Disfruta de nuestros videos en Youtube!Subscribete a nuestro canal de youtube para seguir nuestras video-recetas paso a paso! Y no perderte nada!!