Salsa d'api i pastanagues per la pasta

Por anirac
(4.00/5 - 1 voto)

Ingredientes

3 o 4 pastanagues
2 cebes grosses
2 porros
4 tomàquets
api, una branca
julivert, un bon manat
3 o 4 alls
all i pebre
carn picada, 200 g

Preparación

Paso 1

Es talla tota la verdura a trossets , quan més petits millor.

En una paella amb oli, s'hi tiren les cebes i quan comencin a estovar-se les pastanagues, els porros, els alls i la carn si fos el cas.

Paso 2

A mesura que es vagin coent, s'hi afegeix també l'api i el julivert.

Cal vigilar atentament, que no es cremin, la ceba no ha d'agafar color.

Paso 3

Quan tot sigui cuit, ho retirem del foc i es passa pel passapures.

Després es barreja amb la pasta favorita.

Paso 4

Com ja he dit abans, normalment la fem servir pels macarrons, però també queda molt bé amb els espaguetis, els fideus o per farcir-ne els galets.

Receta similar


Preguntas:



Por anirac







Puntúe esta receta:

Vídeo relacionado

Pollo al mango con salsa de soja




Recetas

Artículos relacionados

¿Qué lleva la verdadera salsa de pesto? recetario¿Qué lleva la verdadera salsa de pesto? recetario¡Aprende a hacer una salsa barbacoa para acompañar tus platos!¡Aprende a hacer una salsa barbacoa para acompañar tus platos!Zoom 9 variedades de pastaZoom 9 variedades de pasta

Menú del día

Recibir el menú del día:

Pregunta del momento
¿ De qué harías un gratinado?
Voto
(c) Madeinwork | Menciones legales

Disfruta de nuestros videos en Youtube!
Disfruta de nuestros videos en Youtube!Subscribete a nuestro canal de youtube para seguir nuestras video-recetas paso a paso! Y no perderte nada!!