Petitchef

MAGDALENES DE TRUITA DE PATATES AMB SALSA DE BRAVES

Aperitivo
10 porciones
30 min
15 min
Medio

Ingredientes

10

Preparación

  • Per la salsa de braves. En un a paella amb una mica d'oli, sofregiu a foc lent, la ceba i l?all tallat en juliana, al cap d'una estona afegiu-hi, tallat ben petit, tant de bitxo com desitgeu.
  • Quan sigui fet, fora del foc, poseu-hi uns brins de safrà i una punta de pebre vermell, feu que agafin temperatura, sense que es cremin, afegiu-hi el tomàquet i retorneu-ho al foc, juntament amb un pessic de sucre.
  • Deixeu que es redueixi, mentre desfeu la farina amb una mica d?aigua calenta. Retireu-la paella del foc, tritureu i coleu. Torneu al foc i aboqueu la farina a la paella i deixeu que es cogui una mica i espesseixi la salsa, i si voleu ,podeu afegir-hi una mica de colorant vermell per donar més color a la salsa. Reserveu-ho.
  • Peleu la ceba i les patates, i fregiu-les en una paella de igual forma com faríeu per fer una truita de patates convencional .
  • Un cop cuit, escorreu-ho bé i barregeu-ho amb els ous batuts .Rectifiqueu-ho de sal.
  • Separeu-ne una tercera part i tritureu-la juntament amb la farina i el llevat, i incorporeu-ho de nou a la resta remenant-ho bé.
  • Ompliu els motlles de magdalenes amb la pasta i enforneu-ho a 200º C, uns 15 minuts.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Ñoquis de patata caseros con salsa pesto
Ñoquis de patata caseros con salsa pesto
4 porciones
37 min
Medio
5 / 5
Receta Salsa muselina (mousseline)
Salsa muselina (mousseline)
4 porciones
25 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Batatas asadas al horno con salsa de yogur skyr
Batatas asadas al horno con salsa de yogur skyr
6 porciones
1 hora
Fácil
4.3 / 5
Receta Ensalada de pepino y salsa de yogur
Ensalada de pepino y salsa de yogur
2 porciones
5 min
Fácil
4.7 / 5
Receta Salsa bechamel muy fácil con thermomix
Salsa bechamel muy fácil con thermomix
6 porciones
Fácil
5 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Las mejores salsas para acompañar nuestras carnes Las mejores salsas para acompañar nuestras carnes 11 Salsas para redondear una buena barbacoa 11 Salsas para redondear una buena barbacoa Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto