Petitchef

Pasta de full amb nata

Postre
4 porciones
15 min
20 min
Medio

Ingredientes

Número de partes: 4
2 làmines de pasta de full de 250 g

cadascuna 1/2 l Nata ja montada o si preferiu muntar la vosaltres

1 ou sucre glace xocolata negre

Preparación

  • Sobre una superfície enfarinada estirarem una mica la massa, intentant fer un rectangle més o menys regular, ja que haurà de coincidir amb la part que anirà a sobre.
  • Pintarem la superfície amb ou batut i punxarem amb una forquilla per evitar que ens pugi.
  • Posarem al forn calent uns 20 minutos a 200º. Si durant la cocció veieu que us puja, punxeu amb la forquilla per fer sortir l'aire.
  • Si durant la cocció veieu que us puja, punxeu amb la forquilla per fer sortir l'aire. Per fer la segona làmina, seguirem el mateix procés que l'anterior, estirarem una mica la massa i li donarem forma rectangular. Pintarem amb l'ou batut i enfornarem 20 minutos a 200º.
  • Un cop tinguem les làmines fredes procedirem a muntar el pastís. Posarem la nata dins d'una mànega pastissera amb boquilla grossa, agarem la base i anem col.
  • Locant la nata al nostre gust. Agafem la "tapa" i la col.loquem a sobre.
  • Per decorar agafarem un tamís i espolvorejarem amb el sucre glacé. Després agafarem una rajola de xocolata negre i la ratllarem a sobre del sucre i ja el tenim llest.

Fotos

Pasta de full amb nata, foto 1Pasta de full amb nata, foto 2

Preguntas:



Vídeo relacionado

YouTube



Puntúe esta receta:

Receta similar

Receta Pasta con pollo y salsa gorgonzola
Pasta con pollo y salsa gorgonzola
3 porciones
40 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Pasta a la real carbonara italiana
Pasta a la real carbonara italiana
2 porciones
15 min
Fácil
4.4 / 5
Receta Pasta con bacon, jamón y nata
Pasta con bacon, jamón y nata
5 porciones
1h45m
Medio
4 / 5
Receta Pasta con pollo en salsa de manzana y nata.
Pasta con pollo en salsa de manzana y nata.
2 porciones
20 min
Fácil
3.6 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Zoom 9 variedades de pastaZoom 9 variedades de pasta10 trucos para cocinar la pasta a la perfección10 trucos para cocinar la pasta a la perfecciónCómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Menú del día
Pregunta del momento
¿Qué alimento cocinas más durante este periodo de confinamiento?
Voto