Pasta de full amb nata
Ingredientes
4
También te puede gustar
-
Pasta con mariscos, pasta ai frutti di mare
-
Pasta alla boscaiola, el mejor plato de pasta para el otoño y el invierno
-
Pasta con feta y tomate cherry - baked feta pasta
-
Pasta alla norma, el delicoso plato siciliano de pasta con berenjena
Preparación
Preparación15 min
Cocción20 min
- Sobre una superfície enfarinada estirarem una mica la massa, intentant fer un rectangle més o menys regular, ja que haurà de coincidir amb la part que anirà a sobre.
- Pintarem la superfície amb ou batut i punxarem amb una forquilla per evitar que ens pugi.
- Posarem al forn calent uns 20 minutos a 200º. Si durant la cocció veieu que us puja, punxeu amb la forquilla per fer sortir l'aire.
- Si durant la cocció veieu que us puja, punxeu amb la forquilla per fer sortir l'aire. Per fer la segona làmina, seguirem el mateix procés que l'anterior, estirarem una mica la massa i li donarem forma rectangular. Pintarem amb l'ou batut i enfornarem 20 minutos a 200º.
- Un cop tinguem les làmines fredes procedirem a muntar el pastís. Posarem la nata dins d'una mànega pastissera amb boquilla grossa, agarem la base i anem col.
- Locant la nata al nostre gust. Agafem la "tapa" i la col.loquem a sobre.
- Per decorar agafarem un tamís i espolvorejarem amb el sucre glacé. Després agafarem una rajola de xocolata negre i la ratllarem a sobre del sucre i ja el tenim llest.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!