Amanida de llenties a la vinagreta

Amanida de llenties a la vinagreta
Plato
Fácil
55 min

Ingredientes

4

Preparación

Preparación20 min
Cocción35 min
  • Bullim l'ou, però només farem servir el rovell cuit. Tenim preparades les llenties ja cuites
  • Tallem molt petites totes les verdures. Quan més petites les poguem tallar millor.
  • En un bol, posem el rovell cuit i l'aixafem. Hi afegim les verdures i l'all també tallat finet.
  • Amanirem amb sal i pebre , hi tirarem un raig de vinagre i una mica d'oli al gust, com si fessim una vinagreta.

    Ho barrejem tot bé i ho deixem reposar una miqueta.
  • Aboquem les llenties en una safata, ho barrejem amb la vinagreta i les verdures.

    Decorem amb les olives. Deixem que repossi, millor a la nevera, fins el moment de servir-ho.

Puntúe esta receta

AAnirac

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
5/5, 1 voto