Salsa romesco (pels calçots)
vota ahora

Ingredientes
4
También te puede gustar
-
Salsa holandesa fácil: ¡perfecta para unos huevos benedictinos!
-
Salsa de miel y mostaza
-
Salsa satay, ¡el toque exótico que le faltaba a tus platos!
-
Salsa de yogur griego, pepino y cebolla
Preparación
Preparación15 min
Cocción40 min
- Per escalivar els tomaquets i els alls, els posem sense pelar en una plata al forn a 180-200 º fins que estiguin cuits ( 35-40 minuts).
- Pelem els tomaquets i els alls i els posem en un recipient on farem la salsa.
- Escaldem uns minuts les nyores.
- Triturem les ametlles i les avellanes. Les afegim als tomaquets i alls.
- Hi posem sal, la polpa de les nyores, el pa remullat amb vinagre, la mitat d' all cru i oli.
- Triturem tot amb la batedora.
- Anem afegim més oli i batent, fins que ens quedi una salsa de la constistència que vulguem.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!