Salsa romesco (pels calçots)

vota ahora
Salsa romesco (pels calçots)
Otro
Fácil
55 min

Ingredientes

4

Preparación

Preparación15 min
Cocción40 min
  • Per escalivar els tomaquets i els alls, els posem sense pelar en una plata al forn a 180-200 º fins que estiguin cuits ( 35-40 minuts).
  • Pelem els tomaquets i els alls i els posem en un recipient on farem la salsa.
  • Escaldem uns minuts les nyores.
  • Triturem les ametlles i les avellanes. Les afegim als tomaquets i alls.
  • Hi posem sal, la polpa de les nyores, el pa remullat amb vinagre, la mitat d' all cru i oli.
  • Triturem tot amb la batedora.
  • Anem afegim més oli i batent, fins que ens quedi una salsa de la constistència que vulguem.

Puntúe esta receta

AANNAFS

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: