Petitchef

Crema de pastanaga i carbassa amb alls tendres

Entrante
2 porciones
15 min
20 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • En una cassola amb mantega hi sofregim el porro. Quan ja estigui daurat, afegim la resta de verdures tallades a dauets petits i les sofregim una estona més.
  • Hi tirem sal i pebre. Quan les tinguem ben sofregides hi posem aigua fins a cobrir-les.
  • Deixem que bulli durant uns 20 minuts aproximadament, fins que estiguin ben cuites.
  • Retirem la cassola del foc i ho passem tot per la batedora i seguidament hi afegim els formatgets. Ho segim triturant fins a obtenir una crema ben fina.
  • Ho rectifiquem de sal i pebre, si cal.
  • Finalment tallem els alls tendres en juliana i els passem per una paella amb una mica d'oli.
  • Servim la crema amb els alls tendres al centre.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef

También te puede gustar

YouTube

Crema de calabacín suave



Fotos

Crema de pastanaga i carbassa amb alls tendres
Crema de pastanaga i carbassa amb alls tendres - foto 2

Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Crema de calabacín suave
Crema de calabacín suave
2 porciones
30 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Crema de calabaza y cebolla
Crema de calabaza y cebolla
4 porciones
45 min
Fácil
4.1 / 5
Receta Crema de verduras súper suave con thermomix
Crema de verduras súper suave con thermomix
20 porciones
30 min
Fácil
4 / 5
Receta Crema de puerro, coco y curry
Crema de puerro, coco y curry
2 porciones
40 min
Fácil
4.4 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cremas imprescindibles para hacer pasteles y postres. Parte 1 Cremas imprescindibles para hacer pasteles y postres. Parte 1 7 Recetas que puedes hacer con los mismos ingredientes 7 Recetas que puedes hacer con los mismos ingredientes

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto