Crema de pastanaga i carbassa amb alls tendres
vota ahora
Ingredientes
2
También te puede gustar
-
Crema de calabacín suave
-
Crema pastelera perfecta de vainilla
-
Crema de setas, tomillo y parmesano
-
Crema muselina, mousseline
Preparación
Preparación15 min
Cocción20 min
- En una cassola amb mantega hi sofregim el porro. Quan ja estigui daurat, afegim la resta de verdures tallades a dauets petits i les sofregim una estona més.
- Hi tirem sal i pebre. Quan les tinguem ben sofregides hi posem aigua fins a cobrir-les.
- Deixem que bulli durant uns 20 minuts aproximadament, fins que estiguin ben cuites.
- Retirem la cassola del foc i ho passem tot per la batedora i seguidament hi afegim els formatgets. Ho segim triturant fins a obtenir una crema ben fina.
- Ho rectifiquem de sal i pebre, si cal.
- Finalment tallem els alls tendres en juliana i els passem per una paella amb una mica d'oli.
- Servim la crema amb els alls tendres al centre.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!