Petitchef

Bonítol, patata i mongeta tendra amb pesto

Ho servirem amb la salsa al pesto.
Entrante
4 porciones
15 min
25 min
Fácil

Ingredientes

4

Preparación

  • Les patates cal bullir-les amb pell, el temps de cocció dependrà del gruix, uns 10 o 20 minuts. Un cop cuites reservar-les a la nevera.
  • Les mongetes tendres, si són perones, tallar-les a la juliana, si són de cuc ben fines, no cal. S'han de coure en aigua bullent i amb més sal del normal per fer pujar el seu propi color verd, han de coure només 3 minuts, escórrer, refrescar per aturar la cocció i també reservar a la nevera.
  • Disposar als plats les mongetes tendres i les patates a rotllanes fredes.
  • Col·locar a cada comensal un tall de bonítol que el courem a la planxa ben calenta o en paella antiadherent, només salat i fregat amb un xic d'oli, cuit només mig minut per cada cara.

También te puede gustar

YouTube


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Milhojas de queso raclette y patata
Milhojas de queso raclette y patata
4 porciones
25 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Pesto verde casero - pesto alla genovese
Pesto verde casero - pesto alla genovese
4 porciones
5 min
Fácil
5 / 5
Receta Ñoquis de patata con salsa pesto
Ñoquis de patata con salsa pesto
8 porciones
1 h 15 m
Fácil
4.5 / 5
Receta Bonito, patata y judía verde con pesto
Bonito, patata y judía verde con pesto
4 porciones
50 min
Fácil

Recetas

Artículos relacionados

Cómo elegir la patata perfecta para cada receta Cómo elegir la patata perfecta para cada receta ¿Qué lleva la verdadera salsa de pesto? recetario ¿Qué lleva la verdadera salsa de pesto? recetario Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Menú del día
Pregunta del momento
¿Has comenzado ya a pensar en el menú navideño?
Voto