Petitchef

Bunyols de vent farcits de crema una delicia de la quaresma

Aperitivo
8 porciones
30 min
10 min
Fácil

Ingredientes

Número de partes: 8
1/2 l. de llet

4 rovells d?ou

100g de sucre

40g de maizena

canyella

pell de llimona

Preparación

  • Dissoldre la maizena en un rajolí de llet freda.
  • En un cassó al foc, posar la resta de la llet amb el sucre, la canyella, la pell de llimona i la pell de taronja. Quan arrenqui el bull, treure del foc i deixar refredar una mica.
  • A part, barrejar els rovells amb la maizena. Afegir la llet ja temperada, barrejar i colar. Tornar a posar la crema al foc, remenant sense parar. A la que arrenqui a bullir, treure del foc i deixar refredar.
  • Amb ajuda d’una mànega farcim els bunyols fins que veiem que son plens.

Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad = 

Receta similar

Receta Crema catalana. una auténtica delicia
Crema catalana. una auténtica delicia
6 porciones
40 min
Fácil
3.5 / 5
Receta Delicia de crema pastelera al horno
Delicia de crema pastelera al horno
1 porciones
50 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Oranais de albaricoque y crema pastelera
Oranais de albaricoque y crema pastelera
4 porciones
50 min
Fácil
4.5 / 5
Receta ¿Cómo hacer una crema Chiboust?
¿Cómo hacer una crema Chiboust?
10 porciones
2 horas
Difícil
5 / 5

Recetas

Pregunta del momento
¿Sueles cocinar algo especial para el día de todos los santos?
Voto