Petitchef

RAVIOLI FARCITS DE GAMBETES I VERDURES AMB SALSA DE MARISC

Plato
4 porciones
30 min
25 min
Medio

Ingredientes

4

Preparación

  • Per el farcit

    Tallem la ceba i el porro en bruinoise i sofregim a foc lent, laminem l'all i l'afegim, un cop fet posem els pebrots, el carbassó tallats també en brunoise i deixem fer, afegim les gambetes, el julivert i la carn de nyora, després afegim també els tomàquets en cancassè que haurem tallat petit i ho deixem fer a foc lent per que no es desfacin les verdures, flamegem, rectifiquem de sal/pebre i per ultim posarem la nata.
  • Per la salsa de marisc

    Tallem la ceba en brunoise petita i la posem a foc suau amb un xic de sal, quan sigui cuita posem la pastanaga i deixem fer, afegim les closques de les gambes o llagostins, aixafem bé amb la cullera de fusta per extraure tot el sabor, deixem fer , flamegem amb el conyac, rectifiquem de sal, ho triturem, passem per el passapurés o colador i tornem a posar al foc afegim la nata i retirem.
  • .En un recipient fem un volcà amb la farina i al mig posem els ous amb la sal, l'oli i el xic d'aigua, barregem dintre del recipient amasant-lo durant un quart d'hora mes o menys fins que la barreja no s'enganxi , passem al marbre enfarinat, i el continuem amasant, tapem amb un drap i deixem reposar de 30' a 40', enfarinem el rotllo d'amassar i amassem bé fent una capa el mes fina possible.

    Tallem i deixem preparat per col·locar el farcit
  • Pasta dels ravioli

    Agafem el farcit i posem una cullereta en un extrem de la pasta que tenim preparada, tanquem com si fos un llibre i pressionem les vores, amb una forquilla acabem de tancar el ravioli.
  • Posem una olla amb aigua i sal al foc i quan trenqui el bull posem la pasta durant 3 minuts i retirem.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Raviolis de calabacín con philadelphia finas hierbas
Raviolis de calabacín con philadelphia finas hierbas
8 porciones
10 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Raviolis caseros de ricotta y albahaca
Raviolis caseros de ricotta y albahaca
2 porciones
2 h 5 m
Medio
4.6 / 5
Receta Pasta con salsa de tomate y 'nduja calabrese
Pasta con salsa de tomate y 'nduja calabrese
2 porciones
20 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Albóndigas ikea con salsa blanca
Albóndigas ikea con salsa blanca
6 porciones
45 min
Fácil
4.4 / 5
Receta Tacos crujientes con pollo en salsa satay
Tacos crujientes con pollo en salsa satay
6 porciones
55 min
Fácil
5 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Las mejores salsas para acompañar nuestras carnes Las mejores salsas para acompañar nuestras carnes 11 Salsas para redondear una buena barbacoa 11 Salsas para redondear una buena barbacoa Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto