Petitchef

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ

Plato
8 porciones
30 min
15 min
Fácil

Ingredientes

8

Preparación

  • Escorrer el bacalla, assecar amb paper de cuina i reservar.
  • Posar en el vas l ´oli, els alls pellats i sense el nervi central i programar 6 minuts, varoma, velocida.3 , baixar amb l´espatula les restes que quedin per les parets.
  • AFegir el bacalla i programar 1 minut, varoma , v.4
  • Despres triturar 1 minut, v. progressiva de 4 a 6 , afegeix la llet o nata, i barrejar 3 segons a v.6 fins que ens quedi una massa espessa, condimentar amb el pebre i una mica de sal i es necessari.
  • Farcir els pebrots del piquillo de bacalla amb l´ajuda d´una cullera o d´una maniga pastissera, i pintar amb l´oli d´oliva .

También te puede gustar

YouTube


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar


Recetas

Artículos relacionados

3 hortalizas y 1 fruta que podemos rellenar con carne picada 3 hortalizas y 1 fruta que podemos rellenar con carne picada ¿Cuánto tiempo tengo que cocer un huevo? ¿Cuánto tiempo tengo que cocer un huevo? ¡Y un pimiento! ¿Dulce o picante? ¡Y un pimiento! ¿Dulce o picante?

Menú del día
Pregunta del momento
¿Has comenzado ya a pensar en el menú navideño?
Voto