Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ
Plato
Fácil
45 min

Ingredientes

8

Preparación

Preparación30 min
Cocción15 min
  • Escorrer el bacalla, assecar amb paper de cuina i reservar.
  • Posar en el vas l ´oli, els alls pellats i sense el nervi central i programar 6 minuts, varoma, velocida.3 , baixar amb l´espatula les restes que quedin per les parets.
  • AFegir el bacalla i programar 1 minut, varoma , v.4
  • Despres triturar 1 minut, v. progressiva de 4 a 6 , afegeix la llet o nata, i barrejar 3 segons a v.6 fins que ens quedi una massa espessa, condimentar amb el pebre i una mica de sal i es necessari.
  • Farcir els pebrots del piquillo de bacalla amb l´ajuda d´una cullera o d´una maniga pastissera, i pintar amb l´oli d´oliva .

Puntúe esta receta

SUSANNA6SUSANNA6

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: