Pastís de maduixes amb nata

Ingredientes
8
Preparación
Preparación30 min
Cocción15 min
- Fem un pa de pessic
- Muntem la nata amb la batedora de varilles, afegim una mica de sucre.
- Per muntar-la bé, ha d' estar ben freda, va molt bé posar-la uns minuts al congelador.
- Tallem unes quantes maduixes a daus ben petitets i les barregem amb la meitat de la nata. Obrim el pa de pessic pel mig i el farcim amb la barreja de nata i maduixes.
- La resta de la nata la fem servir per cubrir el pastís. Adornem amb maduixes tallades.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
anonymous
Muy buena me ha salido buenissima!!!!
yo cociné esta receta
anonymous
Nos encanta esta super bueno grax la tarta la echo un prefesional bonisim
anonymous
Esta bonisim molt bo de vritat un dels millors passtisos que he probat
Puntúe esta receta