Petitchef

CREMA DE LLIMONA DE LA CARME RUSCALLEDA






La Carme Ruscalleda és d'aquelles dones que transmeten una energia i un ànim incombustible.M'agrada com sap transmetre la seva passió per la cuina, i com sap explicar les receptes amb una naturalitat i senzillesa que la fan tan especial. Per Sant jordi vaig tenir davant una joia a molt bon preu: "cuinar per ser feliç", així que em vaig "autorregalar" un llibre farcit d'il.lusió. Tinc una colla de receptes marcades però he començat per aquesta crema ja que ara que es deixa sentir la calor ens anirà molt bé!, a més a més, com que darrerament us estic presentant postres fresquetes l'afeigeixo a la "col.lecció!. Fixeu-vos que no porta llet, està feta amb aigua, per això és tant lleugera. Boníiiiisima!
INGREDIENTS:
4 llimones
4 ous
300 gr de sucre
50 gr de Maizena
1 l d'aigua mineral
SOM-HI:
Ratllem la pell i escorrem el suc de les 4 llimones.Posem l'aigua al foc fins a arrencar el bull.
En un pot gran barregem el sucre, els ous i la Maizena. Hi afegim la ratlladura i el suc de les 4 llimones juntament amb el litre d'aigua calenta. Ho posem al foc i remenem fins que bulli. Ho colem i aboquem en gotets o copes i guardem a la nevera fins el moment de servir. (com més estona més fresc i qualladeta). (La Carme sudgereix servir amb rostes d'altres fruites a tallets).






Comentarios de los miembros:

12/04/2020

Boníssima, la faig cada dos per tres!

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso
Respuesta Petitchef:

Gràcies a tu pel teu comentari. Que passeu un bon dilluns de Pasqua! :)

24/04/2016

Must Buenaventura, excellence!

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso
06/03/2016

Magnífica, suau i sana

(0) (0) Abuso
15/01/2014

Ruscalleda es genial!

(0) (0) Abuso
25/10/2013

Es veritat no tt'omple i et deixa bé

(0) (0) Abuso
30/06/2013

Sembla molt lleugera. L,haurem de provar.

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Crema di funghi porcini (crema de boletus)
Crema di funghi porcini (crema de boletus)
1 porciones
30 min
Fácil
3.8 / 5
Receta Crema catalana - crema de sant josep
Crema catalana - crema de sant josep
6 porciones
40 min
Fácil
5 / 5
Receta Crema de champiñón y cebolla
Crema de champiñón y cebolla
4 porciones
50 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Crema de coliflor y coco con salmón
Crema de coliflor y coco con salmón
4 porciones
45 min
Fácil
4.7 / 5
Receta Crema de lentejas rojas y calabaza
Crema de lentejas rojas y calabaza
5 porciones
45 min
Fácil
5 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Degustando el territorio espanol Degustando el territorio espanol Entrevista a Carme y Marta de Galeteria Entrevista a Carme y Marta de "Galeteria" Cremas imprescindibles para hacer pasteles y postres. Parte 1 Cremas imprescindibles para hacer pasteles y postres. Parte 1

Menú del día
Pregunta del momento
¿Sueles hacer la compra online?
Voto