Petitchef

CREMA DE LLIMONA DE LA CARME RUSCALLEDA

La Carme Ruscalleda és d'aquelles dones que transmeten una energia i un ànim incombustible.M'agrada com sap transmetre la seva passió per la cuina, i com sap explicar les receptes amb una naturalitat i senzillesa que la fan tan especial. Per Sant jordi vaig tenir davant una joia a molt bon preu: "cuinar per ser feliç", així que em vaig "autorregalar" un llibre farcit d'il.lusió. Tinc una colla de receptes marcades però he començat per aquesta crema ja que ara que es deixa sentir la calor ens anirà molt bé!, a més a més, com que darrerament us estic presentant postres fresquetes l'afeigeixo a la "col.lecció!. Fixeu-vos que no porta llet, està feta amb aigua, per això és tant lleugera. Boníiiiisima!

Postre
3 porciones
10 min
Fácil

Ingredientes

3

Preparación

  • Ratllem la pell i escorrem el suc de les 4 llimones.Posem l'aigua al foc fins a arrencar el bull.En un pot gran barregem el sucre, els ous i la Maizena.
  • Hi afegim la ratlladura i el suc de les 4 llimones juntament amb el litre d'aigua calenta. Ho posem al foc i remenem fins que bulli.
  • Ho colem i aboquem en gotets o copes i guardem a la nevera fins el moment de servir. (com més estona més fresc i qualladeta).
  • La Carme sudgereix servir amb rostes d'altres fruites a tallets.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Fotos

CREMA DE LLIMONA DE LA CARME RUSCALLEDA
CREMA DE LLIMONA DE LA CARME RUSCALLEDA - foto 2

Preguntas:




Comentarios de los miembros:

09/08/2023

Es boníssim i molt fresqueta per l'estiu. Jo li poso una miqueta menys de sucre

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso
Rosa Maria, 30/12/2022

Esta genial

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso
12/04/2020

Boníssima, la faig cada dos per tres!

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso
Respuesta Petitchef:

Gràcies a tu pel teu comentari. Que passeu un bon dilluns de Pasqua! :)

24/04/2016

Must Buenaventura, excellence!

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso
06/03/2016

Magnífica, suau i sana

(0) (0) Abuso
15/01/2014

Ruscalleda es genial!

(0) (0) Abuso
25/10/2013

Es veritat no tt'omple i et deixa bé

(0) (0) Abuso
30/06/2013

Sembla molt lleugera. L,haurem de provar.

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Crema de topinambur, patata y bacon
Crema de topinambur, patata y bacon
6 porciones
35 min
Fácil
4.6 / 5
Receta Crema patata y puerro simple y fácil
Crema patata y puerro simple y fácil
4 porciones
1 hora
Fácil
4.6 / 5
Receta Crema de chocolate y avellanas para untar
Crema de chocolate y avellanas para untar
5 porciones
10 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Crema de calabaza y cebolla
Crema de calabaza y cebolla
4 porciones
45 min
Fácil
4.1 / 5
Receta Crema muselina, mousseline
Crema muselina, mousseline
10 porciones
40 min
Fácil
4.7 / 5
Receta Crema de coliflor y coco con salmón
Crema de coliflor y coco con salmón
4 porciones
45 min
Fácil
4.7 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Degustando el territorio espanol Degustando el territorio espanol Entrevista a Carme y Marta de Galeteria Entrevista a Carme y Marta de "Galeteria" Cremas imprescindibles para hacer pasteles y postres. Parte 1 Cremas imprescindibles para hacer pasteles y postres. Parte 1

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto