Pastissets de poma i crema

vota ahora
PASTISSETS DE POMA I CREMA
Aperitivo
8 porciones
Fácil
50 min

Ingredientes

8

Preparación

Preparación20 min
Cocción30 min
  • Pelar les pomes , tallar a quarts i els quarts a rodanxes petites, posar en un recipient , banyar amb el suc de llimona i reservar.
  • Agafar flameres ondulades i posar-hi una " oblea" a cadascuna sense treure el paper vegetal que ja porten, i reservar.
  • Arè preparem en un recipient la nata liquida + maizena expres + ou+ pessic de sal+ una cullerada sopera de sucre+ canyella+ vainilla ,batre tot i abocar a totes les flameres per igual, desprès posarem les rodanxes de poma que ja tenim preparades, ensucrar per sobre, i tot seguit fornejar aprop 15 minuts , i desprès 5 minuts amb el grill., perquè quedi daurat el sucre
  • Treure dels motlles, i sense retirar el paper vegetal, deixar refredar sobre una reixa al menys 15 minuts, passat aquest temps, treure el paper vegetal fen atenció de no trencar-ne cap.
SUSANNA6SUSANNA6

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: