Petitchef

Calamars a la romana vichy

Aperitivo
8 porciones
20 min
15 min
Fácil

Ingredientes

Número de partes: 8
Anelles de calamar

1 ampolla d´aigua de "vichy calatan"


Farina de tempura

Oli de gira-sol per fregir

Preparación

  • Escalfar l´oli a temperatura mitja.
  • Fer una barreja lleugera amb l´aigua i la farina de tempura
  • Mentre salarem les anelles de calamar i les passarem per farina seca, desprès per la tempura i fregir, escórrer sobre una reixeta i a menjar.

Preguntas:






Puntúe esta receta:

Receta similar

Receta Paella de marisco como en el chiringuito
Paella de marisco como en el chiringuito
4 porciones
1h45m
Medio
4.5 / 5
Receta Pan negro
Pan negro
7 porciones
3h45m
Medio
3.7 / 5
Receta Calamars a la bruta
Calamars a la bruta
4 porciones
1 hora
Fácil
5 / 5

Recetas

Menú del día

Recibir el menú del día:

Pregunta del momento
¿Cuál es tu plato italiano favorito?
Voto