Petitchef

Calamars amb arròs o arròs amb calamars

Plato
3 porciones
1 hora
45 min
Medio

Ingredientes

3

Necessitem:

Preparación

  • Netegem els calamars, tallem les aletes i les potes a trossets petits i els reservem.
    Fem un sofregit amb la ceba, l'all i el pebrot, quan estigui una mica rosset i posem les aletes i les potes de calamar i ho deuxem coure a foc ben baixet, quan està gairebé cuit hi podeu posar una mica de la tinta que heu tret dels calamars perquè us agafi una mica de color fosc.
    Ho barregeu amb l'arròs bullit.
    Amb una cullereta farciu els calamars i els tanqueu amb un escuradents.
    Els coeu a la planxa i quan estiguin hi tireu pel damunt un raget

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef

También te puede gustar

YouTube

Baguettes de pan express



Fotos

Calamars amb arròs o arròs amb calamars
Calamars amb arròs o arròs amb calamars - foto 2

Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Tartaleta de carne picada y salsa de tomate
Tartaleta de carne picada y salsa de tomate
8 porciones
30 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Pipas de calabaza tostadas
Pipas de calabaza tostadas
4 porciones
20 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Pizza carbonara con bacon y cebolla
Pizza carbonara con bacon y cebolla
5 porciones
27 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Tartar de salmón y manzana
Tartar de salmón y manzana
2 porciones
15 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Baghrirs, crepes marroquíes de mil agujeros
Baghrirs, crepes marroquíes de mil agujeros
7 porciones
1 h 20 m
Fácil
4.3 / 5
Receta Brownie de calabacín (extra esponjoso)
Brownie de calabacín (extra esponjoso)
8 porciones
40 min
Fácil
4.6 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto