Arròs amb castanyes

Arròs amb castanyes
Plato
Medio
55 min

Ingredientes

4

Preparación

Preparación30 min
Cocción25 min
  • Si feu servir castanyes pilongas, caldrà deixar-les en remull el dia abans i el dia que fem l'arròs, bullir-les en aigua ja calenta uns 10 o 15 minuts
  • Si són castanyes "normals" els hi feu uns talls i les poseu a coure al forn.
  • Farem un sofregit de ceba en una cassola de fang, quan sigui transparent, hi tirarem les castanyes i l'aigua o el brou.
  • En aquest moment, cal que el foc estigui ben fort. Quan faci uns minuts que bulli fort, hi tirarem l'arròs, la sal i les espècies.
  • Es deixa coure: els primers 4 minuts a foc fort, desprès baixarem el foc i deixarem couent durant uns 12 minuts més.

    I al final, el deixarem reposar cinc minuts amb el foc apagat, abans de servir-lo.
  • Aquest arròs el podeu fer sec o un pèl sucós, llavors hauríeu d'augmentar les mesures d'aigua

Puntúe esta receta

AAnirac

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
3/5, 1 voto