Arrós amb botifarra de pagès i verdures

ARRÓS AMB BOTIFARRA DE PAGÈS I VERDURES
Plato
Fácil
40 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación20 min
Cocción20 min
  • Sofregit les botifarres tallades a rodanxes i reservar.
  • En el mateix oli fregirem carxofes + pebrot+ceba+alls + patates
  • Quan ja comenci a daurar , abocar-hi la botifarra que tenim reservada, i el tomàquet , remenar i deixar coure uns 10 minuts.
  • Posarem l ´arrós i els ceps hidratats , deixarem sofregix uns minuts, desprès abocar l´aigua o brou que tindrem calenta, i condimentar amb la sal i el pebre ... , deixar que coure uns 20 minuts , segons abans de treure del foc, espolsar amb el julivert i l ´all picats.

Puntúe esta receta

SUSANNA6SUSANNA6

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
3/5, 1 voto