Pastís de xocolata blanca i negra
vota ahora

Ingredientes
8
Per a la base:
Per a la xocolata blanca:
Per a la decoració:
Preparación
Preparación25 min
Cocción30 min
- Untar amb una mica de mantega un motlle rodó desmuntable.
- Triturar amb la batedora tots els ingredients de la base fins que quedi una pasta rugosa i homogènia. Abocar aquesta pasta al motlle i posar-la a la nevera fins que es torni dura. Com a mínim 1 hora.
- Posar els fulls de gelatina en remull en aigua freda.
Desfer la xocolata blanca 1 minut al microones o al bany maria. Reservar la xocolata fosa a temperatura ambient, no interessa treballar-la massa calenta. - Batre els rovells amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
- Treure la gelatina de le aigua, afegir-la a la nata i escalfar-la al foc tan sols el temps suficient perquè es fongui la gelatina. Després barrejar-la poc a poc amb els rovells i la xocolata desfeta.
- Bolcar la crema sobre la base del pastís reservada i guardar el pastís a la nevera fins que se endureixi.
- Decorar amb xocolata negra fosa al microones o al bany maria posada dins de una mànega pastissera. Com que aquest pastís no passa pel forn, se ha de menjar el mateix dia que es fa i no pot estar fora de la nevera.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!