Petitchef

PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I NEGRA

Postre
8 porciones
25 min
30 min
Medio

Ingredientes

8

Per a la base:

Per a la xocolata blanca:

Per a la decoració:

Preparación

  • Untar amb una mica de mantega un motlle rodó desmuntable.
  • Triturar amb la batedora tots els ingredients de la base fins que quedi una pasta rugosa i homogènia. Abocar aquesta pasta al motlle i posar-la a la nevera fins que es torni dura. Com a mínim 1 hora.
  • Posar els fulls de gelatina en remull en aigua freda.
    Desfer la xocolata blanca 1 minut al microones o al bany maria. Reservar la xocolata fosa a temperatura ambient, no interessa treballar-la massa calenta.
  • Batre els rovells amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
  • Treure la gelatina de le aigua, afegir-la a la nata i escalfar-la al foc tan sols el temps suficient perquè es fongui la gelatina. Després barrejar-la poc a poc amb els rovells i la xocolata desfeta.
  • Bolcar la crema sobre la base del pastís reservada i guardar el pastís a la nevera fins que se endureixi.
  • Decorar amb xocolata negra fosa al microones o al bany maria posada dins de una mànega pastissera. Com que aquest pastís no passa pel forn, se ha de menjar el mateix dia que es fa i no pot estar fora de la nevera.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Artículos relacionados

Selva negra, adéntrate en una combinación deliciosa Selva negra, adéntrate en una combinación deliciosa 15 recetas con cerveza 15 recetas con cerveza Las mejores salsas para acompañar nuestras carnes Las mejores salsas para acompañar nuestras carnes

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto