Fricandó de vedella.

FRICANDÓ DE VEDELLA.
Plato
Medio
1 h 10 m

Ingredientes

6

Preparación

Preparación40 min
Cocción30 min
  • Poseu en remull els moixernons en aigua freda, durant 2 hores. Després escorreu-los bé.
  • En una cassola de terrissa, fregiu els filets de vedella, tallats prims, salpebrats i enfarinats, daureu-los en oli calent i reserveu-los.
  • En el mateix oli, ofegueu les cebes tallades ben fines, les pastanagues també, deixeu-les sofregir lentament perquè quedin uniformement daurades.

    Quan la ceba quedi com la melmelada, afegiu-hi una cullerada de farina i deixeu-ho daurar per tal que doni color a la salsa.
  • Ruixeu amb el vi, deixeu-lo evaporar, torneu a posar la carn a la cassola i afegiu-hi un xic de brou o aigua, poseu-hi el manat compost i coeu-ho lentament, amb la cassola tapada, fins que la carn sigui tendra.
  • Quan faltin uns quinze minuts per acabar la cocció, afegiu-hi els moixernons remullats i deixeu acabar la cocció.

    Tot seguit comproveu el punt de sal.
  • Retireu el manat compost i ja podeu servir.

Puntúe esta receta

TopcuinaTopcuina

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: