Pastís de carbassa, pastanaga i carbassó
vota ahora

Ingredientes
4
Preparación
Preparación15 min
Cocción50 min
- Primer de tot pelarem la carbassa, la pastanaga i els carbassons i els tallarem a daus petits.
- A una paella amb una mica d'oli hi posarem les verdures i les courem uns 10 minuts, salpebrerem i reservem.
- Batrem la mantega en pomada amb els ous i tot seguit hi afegirem la farina i el llevat tamissats, i batrem amb les varilles fins obtenir una massa cremosa.
- Afegirem la nata, les verdures, el formatge i el julivert picat i barrejarem amb una espatula.
- Posarem la massa en un motlle de silicona amb un pèl de mantega i enfornarem 50 minuts a 160º.
- Un cop cuit, desmotllarem i deixarem refredar sobre una reixeta.
- Podem servir-lo com primer plat o acompanyament.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!