Pastís de carbassa, pastanaga i carbassó

vota ahora
Pastís de carbassa, pastanaga i carbassó
Otro
Difícil
1 h 5 m

Ingredientes

4

Preparación

Preparación15 min
Cocción50 min
  • Primer de tot pelarem la carbassa, la pastanaga i els carbassons i els tallarem a daus petits.
  • A una paella amb una mica d'oli hi posarem les verdures i les courem uns 10 minuts, salpebrerem i reservem.
  • Batrem la mantega en pomada amb els ous i tot seguit hi afegirem la farina i el llevat tamissats, i batrem amb les varilles fins obtenir una massa cremosa.
  • Afegirem la nata, les verdures, el formatge i el julivert picat i barrejarem amb una espatula.
  • Posarem la massa en un motlle de silicona amb un pèl de mantega i enfornarem 50 minuts a 160º.
  • Un cop cuit, desmotllarem i deixarem refredar sobre una reixeta.
  • Podem servir-lo com primer plat o acompanyament.

Puntúe esta receta

MMericuinetes

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: