Pastís sant marc
Ingredientes
8
Yema cremada:
Farcit:
Preparación
Preparación30 min
Cocción20 min
- Batre els ous amb el sucre fins que dobli el volum. Hi afegim la farina tamissada.
Emmotllem en un motlle rodó i enfornem a 180º fins que agafi color, que seran uns 20 - 25 minuts. - 2)
Batem els ous amb l'aigua i ho colem. Barrejem el sucre amb la maizena i ajuntem les dues mescles.
Ho posem al foc i, sense deixar de remenar per evitar que s'enganxi al fons, deixem que agafi consistència. Deixem refredar abans de reservar-ho a la nevera cobret amb paper film fins que l'haguem d'utilitzar. - 3)
Amb la nata ben freda ens disposem a muntar-la, quan comenci a muntar hi afegim el sucre i l'estabilitzant.
A casa no ens agrada massa el gust de la nata amb sucre ''a palo seco'' així que normalment substitueixo bona part del sucre per sucre avainillat o aromatitzant de vainilla. - D'aquesta nata muntada, n'apartem unes 4 cullerades i hi posem xocolata, ja sigui crema de xocolata o desfeta al Bany Maria o microones.
- Muntatge:
Dividim el bescuit en 3 parts. Podem posar almívar o directament la capa yema a cadascuna de les parts. Hi posem sucre per sobre i el cremem amb un soplet o pala de cremar. - En una de les bases hi posem la nata enxocolatada i anivellem, tapem amb la segona base coberta amb yema cremada, ara hi escampem una capa de nata, cobrim amb la última base que ens queda
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
3.86/5, 7 votos 1 comentario
anonymous
Esta bonissim i facil de preparar
Puntúe esta receta