Conserva de carxofes de la mama lola

vota ahora
CONSERVA DE CARXOFES DE LA MAMA LOLA
Otro
Fácil
50 min

Ingredientes

3

Preparación

Preparación30 min
Cocción20 min
  • Primer de tot preparar un recipient gros amb aigua, el suc de les llimones , deixar-hi mentre també les pells, un raig de vinagre i sal al gust.
  • Netejar les carxofes, treure totes les fulles verdes fins arribar a les blanques , tallar en rodó les puntes i deixar només el cor.
  • Fer 4 o 8 talls de cada carxofa i posar dins de l ´aigua .

    Un cop netejades totes les carxofes les posarem dins dels pots de vidre , sense apretar-les massa, colarem el suc del recipient per treure totes les impureses que podi tenir , i anirem omplin tots els pots.
  • Bullir al bany maria uns 15/20 minuts, i deixar els pots dins de l´olla fins que l ´aigua estigui freda.
  • Esperar uns 2 mesos abans de començar a menjar-les.

Puntúe esta receta

SUSANNA6SUSANNA6

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: