Timbal d'amanida russa i gambes a l'ajillo
vota ahora
Ingredientes
2
Preparación
Preparación15 min
Cocción15 min
- Si l'amanida és de pot, traiem l'amanida del pot i lo.
- Esbandim amb aigua, per treure el gust de conserva, desprès la posem en un bol i la barregem amb les olives trinxades i dos ous durs fets a trossos petits, hi afegim la maionesa i tot ben remenat.
- Per altra part tindrem fetes les gambes a l'ajillo.
- Muntem el plat, posant una anella al mig i l'omplim fins ¾ parts de amanida russa i acabem amb les gambes, tot prement bé i le enretirem.
- Al voltant hi posarem unes fulles de escarola, trossos petits de tomàquet i gambetes amb unes gotes de vinagre de mòdena.
- Finalment coronarem el timbal amb una rodera de ou dur i mitja oliva.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!
Puntúe esta receta