Amanida de mozzarella i figues
vota ahora
Un ingreso simplista para un regreso simplista.
Ingredientes
4
Per la vinagreta :
Preparación
- Pelar l'all, tallar-lo per la meitat longitudinalment, treure l'arrel central i picar molt finament. Posar-lo a un bol fons amb l'oli, un pessic de sal i pebre. Fer el suc de llimona i afegir-lo a la maceració.
- Afegir les boletes de mozarella, cobrir-ho amb film transparent i deixar macerar a la nevera remenant de tant en tant.
- Pelar les figues i tallar-les a grills. Tallar el pernil a tiretes i daurar-les uns minuts a una paella amb unes gotes d'oli. Deixar escórrer sobre paper absorbent.
- Posar l'enciam tallat a quatre plats, afegir les figues, les boletes de mozzarella i el pernil. Finalment amanir amb la vinagreta.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:


Puntúe esta receta