Amanida de figues amb mel i mató

Ingredientes
4
Preparación
- Tallem la ceba en anelles, els tomàquets a trossos o sencers si son cherrys.
- Tallem les figues a quarts o en sis trossos depenen del tamany.
Netegem l'enciam i el tallem a trossets al gust. - Barrejem l'enciam i la ceba i la resta de verd que haguem triat.
Afegim els tomàquets i ho amanim amb oli i vinagre. - Posem les figues al voltant del plat, procurant que facin bonic i damunt l'enciam un bon tros de mató.
- Damunt del mató hi tirem una mica de mel. I ja ho tenim llest per servir.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:

olga passols
Les amanides m'encanten a part de bones son saludables. A m'aquesta pinta que fa ja la faré ràpidament m'encanten també les figues i el mató .
Em sembla un plat perfecte.
Gracies per aquesta recepta tan bona.
Puntúe esta receta