Amanida de figues amb mel i mató

Amanida de figues amb mel i mató
Entrante
Medio
30 min

Ingredientes

4

Preparación

  • Tallem la ceba en anelles, els tomàquets a trossos o sencers si son cherrys.
  • Tallem les figues a quarts o en sis trossos depenen del tamany.

    Netegem l'enciam i el tallem a trossets al gust.
  • Barrejem l'enciam i la ceba i la resta de verd que haguem triat.

    Afegim els tomàquets i ho amanim amb oli i vinagre.
  • Posem les figues al voltant del plat, procurant que facin bonic i damunt l'enciam un bon tros de mató.
  • Damunt del mató hi tirem una mica de mel. I ja ho tenim llest per servir.

Puntúe esta receta

AAnirac

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:

olga passols

olga passols

Les amanides m'encanten a part de bones son saludables. A m'aquesta pinta que fa ja la faré ràpidament m'encanten també les figues i el mató .
Em sembla un plat perfecte.
Gracies per aquesta recepta tan bona.

abuso