Petitchef

Amanida de fonoll i taronja

Entrante
1 porciones
20 min
Fácil

Ingredientes

1

Preparación

  • Pelarem la taronja o taronges treient-lis la part blanca de la pell.

    Les tallarem a trossets i les deixarem marinant amb el suquet que deixin anar i l'oli.
  • A part, tallarem el bulb del fonoll a trossets.
  • Barrejarem el fonoll i les taronges, afegirem les olives negres i amanirem amb el suquet que hagin deixat anar les taronges, afegint-hi, també, pebre negre al gust.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 


Recetas

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto