Tarta de crema i taronja

TARTA DE CREMA I TARONJA
Postre
Fácil
53 min

Ingredientes

4

Preparación

Preparación30 min
Cocción23 min
  • BASE:
    Descongeleu la base de pasta de full, punxeu-la tota deixant uns 2 cm de marge sense punxar, els quals pintarem amb ou per donar-li un to dauradet al volt.

    Introduïu-la al forn pre-escaltat a 200º, uns 15- 20 minuts.
  • CREMA:
    D'una de les dues taronjes traieu-ne la pell procurant de no agafar-ne la part blanca.

    Poseu-la amb la llet en un cassó al foc amb una mica de canyella i el sucre. Quan arrenqui al bull l'aparetu-ho del foc.
  • A part, barrejeu els 3 rovells amb la resta de llet (100 ml) i la maizena fins que no hi veigueu cap grumoll.

    Tornem a la llet que ja haurà bullit i la tindrem fora del foc, la coleu per tal de separar-ne les peles, la canyella i les possibles capetes de nata que farà. Uniu les dues mescles i mentre aboqueu no deixeu de remenar, aixi eviteu que els rovells coguin i formin grumolls.
  • Poseu-ho tot al foc novament i continueu remenant fins que us quedi una crema espessa. Passeu-la a un recipient tapada amb paper film i deixeu que refredi.
  • MUNTATGE:
    Aboqueu la crema dins la base. Peleu les dues taronjes procurant deixar els grills tant ''nets'' com pugueu i col·loqueu-los sobre la crema.

    La taronja al tenir tanta aigua és complicada de manipular, per tant és aquí on queda patent qui sou els que teniu pasiència i gràcia innata per la decoració i qui som els que tenim la gràcia a un altre lloc.

Puntúe esta receta

m4rtaM4rta

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
4.67/5, 3 votos 1 comentario

leo

El mejor pastel para una fiesta gracias

yo cociné esta receta
abuso