Petitchef

Pollastre rostit amb ceba

Ahir vem comprar dos pollastres preciosos i vem decidir fer-los rostidets d'una manera senzilla i bona, tal i com el fa ma mare. El vaig clavar ;)
Plato
4 porciones
20 min
30 min
Fácil

Ingredientes

4

Preparación

  • Paso 1 - Pollastre rostit amb ceba
    Netegem les peces de pollastre (a mi m'agrada treure'n tota la pell i netejar-lo bé de greix), les passem per aigua i assequem sobre paper absorbent. Les salpebrem i daurem a una cassola amb un bon raig d'oli.
  • Mentrestant, tallem les cebes a la juliana fina. Quan el pollastre està enrossit, el reservem en un plat i posem la ceba a la cassola a foc mig. Obrim el tomàquet per la meitat, treiem les llavors i el ratllem. L'afegim a la ceba quan ja sigui una mica cuita i ho deixem sofregir uns minuts (salem i afegim un polsim de sucre).
  • Col·loquem les peces de pollastre a la cassola, hi posem la fulla de llorer i ho reguem amb un raig de conyac. Flambegem i ho deixem coure una mitja hora, tapat, a foc baix, girant el pollastre un parell de vegades i remenant de tant en tant perquè no s'enganxi (si veieu que està massa sec podeu afegir una miqueta d'aigua, no més de mig cullerot).
    Bon profit!


Preguntas:




Comentarios de los miembros:

Mercedes, 03/09/2018

Menos el tomate, y las cebollas y con bastantes ajos enteros es como lo hago yo y lo hacia mi madre. Le pongo conyac i vino blanco semi seco. Ah, y nada de laurel

(0) (0) Abuso
19/03/2013

Fàcil de fer i molt bo ! Jo en comptes de conyac hi tiro una mica de vi negre, i conec de qui hi tira cervesa i també queda molt bo!

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Pregunta del momento
Este año ¿Festejarás Halloween con tus amigos o hijos?
Voto