Petitchef

Conill rostit amb ceps

Plato
4 porciones
20 min
10 min
Fácil

Ingredientes

4

Preparación

  • Es sala el conill i en una cassola amb un raig d'oli, s'enrosseix a foc viu.
  • Quan sigui daurat, s'hi afegeixen les cebes pelades i els alls sense pelar, la fulla de llorer, i es cou a foc mig.
  • Quan la ceba està cuita, es flameja amb el brandy.S'abaixa a foc lent, i es deixa coure tapat fins que estigui tou, remenant de tant en tant
  • Per altra banda, en una paella amb un raig d'oli, es saltegen els ceps.
  • Quan estiguin cuits i faltin pocs minuts perquè el conill estigui cuit, s'hi afegeixen i es deixa acabar de coure tot el conjunt durant 5-10 minuts més.
  • S'hi afegeixen les prunes, orellons i pinyons i es deixa coure tapat, a foc lent.


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Pregunta del momento
Entre tus nuevos propósitos de año nuevo está....
Voto