Petitchef

Conill rostit amb ceps

Plato
4 porciones
20 min
10 min
Fácil

Ingredientes

4

Preparación

  • Es sala el conill i en una cassola amb un raig d'oli, s'enrosseix a foc viu.
  • Quan sigui daurat, s'hi afegeixen les cebes pelades i els alls sense pelar, la fulla de llorer, i es cou a foc mig.
  • Quan la ceba està cuita, es flameja amb el brandy.S'abaixa a foc lent, i es deixa coure tapat fins que estigui tou, remenant de tant en tant
  • Per altra banda, en una paella amb un raig d'oli, es saltegen els ceps.
  • Quan estiguin cuits i faltin pocs minuts perquè el conill estigui cuit, s'hi afegeixen i es deixa acabar de coure tot el conjunt durant 5-10 minuts més.
  • S'hi afegeixen les prunes, orellons i pinyons i es deixa coure tapat, a foc lent.


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Menú del día
Pregunta del momento
¿Has comenzado ya a pensar en el menú navideño?
Voto