Rap amb cloïses

(5.00/5 - 1 voto)

  • Rap amb cloïses
  • Rap amb cloïses, Foto 2
Tipo de receta:
Plato
Número de partes:
2 porciones
Preparación:
15 min
Cocción:
10 min
Listos en:
25 min
Dificultad:
Medio

Ingredientes

- 1/2 kg de cloïses
- 8 Grans d'All
- ½ Guindilla
- Caldo de Peix suau
- 1 Got de Vi Blanc
- 2 Cullerades Julivert Picat
- 2 Cullerades de Farina
- Oli
- Sal

Preparación

Paso 1

Per començar escalfarem oli en una cassola i posarem a daurar els alls laminats i la guindilla.

Paso 2

Un cop els all comencin a daurar-es afegim el rap enfarinat i les cloïses juntament amb el got de vi blanc.

Paso 3

Quan arrenqui el bull afegirem el brou fins a cobrir el rap.

Paso 4

Ho deixarem coure a foc suau uns 10 minuts.

Paso 5

Un cop passat aquest temps retirarem la guindilla i afegirem la farina.

Paso 6

El julivert picat i ho remenarem una mica per ajudar a espessir el suc.

Paso 7

Ho mantenim un parell de minuts més i ja ho podrem servir.

Preguntas:








Puntúe esta receta:


Receta similar

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Menú del día

Recibir el menú del día:

Pregunta del momento
Eres más de ...
Voto
(c) Madeinwork | Menciones legales

Disfruta de nuestros videos en Youtube!
Disfruta de nuestros videos en Youtube!Subscribete a nuestro canal de youtube para seguir nuestras video-recetas paso a paso! Y no perderte nada!!