Rap amb cloïses

(5.00/5 - 1 voto)


  • Rap amb cloïses
  • Rap amb cloïses, Foto 2
Tipo de receta: Plato
Número de partes: 2 porciones
Tiempo de preparación: 15 minutos
Tiempo de cocción: 10 minutos
Listos en: 25 minutos
Dificultad: Medio

Ingredientes

- 1/2 kg de cloïses
- 8 Grans d'All
- ½ Guindilla
- Caldo de Peix suau
- 1 Got de Vi Blanc
- 2 Cullerades Julivert Picat
- 2 Cullerades de Farina
- Oli
- Sal

Preparación

Paso 1

Per començar escalfarem oli en una cassola i posarem a daurar els alls laminats i la guindilla.

Paso 2

Un cop els all comencin a daurar-es afegim el rap enfarinat i les cloïses juntament amb el got de vi blanc.

Paso 3

Quan arrenqui el bull afegirem el brou fins a cobrir el rap.

Paso 4

Ho deixarem coure a foc suau uns 10 minuts.

Paso 5

Un cop passat aquest temps retirarem la guindilla i afegirem la farina.

Paso 6

El julivert picat i ho remenarem una mica per ajudar a espessir el suc.

Paso 7

Ho mantenim un parell de minuts més i ja ho podrem servir.




Puntúe esta receta:


Preguntas:



Receta similar


Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Pregunta del momento
¿Cuál es tu fruta de temporada preferida?
Voto
(c) Madeinwork | Menciones legales