Truita amb suc.

Plato
Fácil
35 min

Ingredientes

4

Preparación

Preparación20 min
Cocción15 min
  • Agafem els espinacs i els morfim, els passem per la paella amb els fesols i fem la truita amb els ous, ho reservem.
  • En una cassola de fang amb oli d´oliva, fregim els talls de bacallà i una vegada ven fets els reservem.
  • En la mateixa cassola i aprofitant el mateix l´oli daurem els alls picats fins. Quant siguin rossets, afegim les dues cullerades de farina i a continuación la picada amb les ametlles, avellanes, nous , pinyons i per ultim el pebre vermell. Ho remenem una mica i afegim el brou.
  • Quan arrenqui el bull afegim la truita sencera o a daus segons el gust i el talls de bacallà.
  • Deixem cinc minuts que faci xup-xup i a sucar pa.

Puntúe esta receta

TopcuinaTopcuina

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
4.5/5, 10 votos 1 comentario

anonymous

La probare, es interesante

abuso