Bledes amb pebre vermell

Bledes amb pebre vermell
Plato
Fácil
25 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación15 min
Cocción10 min
  • Primer de tot, bullirem amb aigua i sal les bledes.
  • Mentrestant en una paella, posem una mica d'oli i l'all pelat i deixem que enrosseixi.
  • Posem també la llesqueta de pa sec.
  • Quan tinguin coloret, ho traiem i ho posem en un morter juntament amb el pebre vermell i una mica de sal i ho piquem tot. Reservem.
  • Quan les bledes siguin cuites, les traiem del foc, les escorrem i quan hagin deixat anar l'aigua, les posem a la paella on hem fregit l'oli.
  • Hi afegim la picada i hi donem unes voltes.
  • Rectifiquem de sal i ja ho podem servir.

Puntúe esta receta

AAnirac

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
4/5, 1 voto