Petitchef

BACALLÀ AMB CEBA

Plato
2 porciones
20 min
25 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • S'enfarinen els trossos de bacallà, salats i empebrats, i es fregeixen en una cassola amb oli.
  • Quan són rossets, es treuen i es reserven.
  • En el mateix oli s'hi couen les cebes tallades a làmines fines i els alls picats.
  • Quan tot això comença a enrossir-se s'hi afegeix la farina i es deixa que s'amalgami bé amb la barreja de la ceba i l'all.
  • A continuació s'hi aboca aigua suficient per tal que pugui cobrir el bacallà que s'hi disposa tot seguit.
  • Es deixa a foc lent uns 10 minuts més.


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Pregunta del momento
Entre tus nuevos propósitos de año nuevo está....
Voto