Petitchef

BACALLÀ AMB CEBA

Plato
2 porciones
20 min
25 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • S'enfarinen els trossos de bacallà, salats i empebrats, i es fregeixen en una cassola amb oli.
  • Quan són rossets, es treuen i es reserven.
  • En el mateix oli s'hi couen les cebes tallades a làmines fines i els alls picats.
  • Quan tot això comença a enrossir-se s'hi afegeix la farina i es deixa que s'amalgami bé amb la barreja de la ceba i l'all.
  • A continuació s'hi aboca aigua suficient per tal que pugui cobrir el bacallà que s'hi disposa tot seguit.
  • Es deixa a foc lent uns 10 minuts més.


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Menú del día
Pregunta del momento
¿Has comenzado ya a pensar en el menú navideño?
Voto