Filets d´orada a la planxa amb confit de verdures

FILETS D´ORADA A LA PLANXA AMB CONFIT DE VERDURES
Plato
Medio
45 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación20 min
Cocción25 min
  • Posarem els tomàquets a hidratar amb aigua i reservar.
  • Tallar els pebrots i la ceba a " juliana ", donar un cop als alls però sense treure la pell, partir les guindilles i o posarem tot a la paella amb una mica d´oli de oliva.
  • Important que el foc sigui molt suau, que les verdures ens quedin confitats, condimentar amb la sal i pebre al gust, quan ja estiguin quasi cuinats i afegirem els tomàquets també tallats a "juliana".
  • Tindrem la planxa calenta, espolsar-la amb sal agafar els filets d´orada untar-los amb oli i els posarem a la planxa, amb 3 minuts per costat ja en tenen prou, salat i pebrar amb gust.
  • Muntar el plat amb el peix i les verdures i regar amb un fil d´oli de oliva verge.

Puntúe esta receta

SUSANNA6SUSANNA6

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
3.5/5, 2 votos