Wok de verdures amb daus de salmó

vota ahora
Wok de verdures amb daus de salmó
Plato
Medio
45 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación20 min
Cocción25 min
  • Primer preparem els vegetals: els rentem, pelem i tallem a tiretes.
  • L'albergínia ja tallada la posem en un bol amb aigua perquè d'aquesta manera xupa l'aigua i no agafarà tant oli quan la posem a la paella.
  • Comencem coent la ceba al wok amb un raig d'oli, seguidament hi anirem afegint el pebrot, l'albergínia i el carbassó. Salpebrem.
  • Anirem remenant sovint. Afegir un parell de cullerades de salsa de soja i deixar coure un parell de minuts més. Ho servim als plats com a llit dels daus de salmó.
  • Netegem els talls de salmó amb aigua i assequem amb paper de cuina. Treiem la pell i les espines.

    El tallem a daus, el salem i arrebossem lleugerament amb llavors de sèsam.
  • Aprofitem l'oli que ha quedat al wok on hem fet les verduretes per fregir el salmó a foc fort tomba i tomba. Repartim els daus sobre les verduretes.

Puntúe esta receta

EEl kiwi blau

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: