Llonzes de porc amb samfaina i patates

vota ahora
LLONZES DE PORC AMB SAMFAINA I PATATES
Plato
Fácil
50 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación20 min
Cocción30 min
  • Pelar i tallar les patates de fregir i reservar en aigua.
  • Fer un sofregit amb la ceba+ pebrot vermell + vermell verd, quan ja comenci a quedar tou afegir el tomàquet triturat i condimentar amb la sal + el pebre, també i posarem una culleradeta de sucre per matar l´acides del tomàquet i un raig de vi de cuina , deixar reduir

    I reservar.
  • Posar una planxa al foc i cuinar les llonzes sense posar-hi sal , nomes una mica de pebre, mentre fregir les patates.
  • Muntar el plat amb samfaina, unes patates fregides, la llonza de porc condimentada amb una mica de flor de sal i unes fulles d´enciam, regar tot amb un raig d´oli d´oliva, i servir

Puntúe esta receta

SUSANNA6SUSANNA6

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: