Petitchef

LLONZES DE PORC AMB SAMFAINA I PATATES

Plato
2 porciones
20 min
30 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • Pelar i tallar les patates de fregir i reservar en aigua.
  • Fer un sofregit amb la ceba+ pebrot vermell + vermell verd, quan ja comenci a quedar tou afegir el tomàquet triturat i condimentar amb la sal + el pebre, també i posarem una culleradeta de sucre per matar l´acides del tomàquet i un raig de vi de cuina , deixar reduir

    I reservar.
  • Posar una planxa al foc i cuinar les llonzes sense posar-hi sal , nomes una mica de pebre, mentre fregir les patates.
  • Muntar el plat amb samfaina, unes patates fregides, la llonza de porc condimentada amb una mica de flor de sal i unes fulles d´enciam, regar tot amb un raig d´oli d´oliva, i servir

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Tatín de patatas y queso cantal
Tatín de patatas y queso cantal
4 porciones
50 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Ñoquis de patata caseros con salsa pesto
Ñoquis de patata caseros con salsa pesto
4 porciones
37 min
Medio
5 / 5
Receta Patatas fritas crujientes caseras
Patatas fritas crujientes caseras
4 porciones
40 min
Fácil
4.7 / 5
Receta Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
1 porciones
40 min
Fácil
4.3 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto