Orelletes

ORELLETES
Postre
Fácil
2 h 15 m

Ingredientes

2

Necessitem:

Preparación

Preparación15 min
Cocción2 horas
  • Es pasta tot amb una cullera de fusta fins que està ben barrejat. Després s'amassa una estona amb les mans enfarinades. S'aplana amb el corró i es fan unes "rodones" ben primetes que ens càpiguen dins la paella. Es fregeixen amb bastant d'oli, que no ha de ser massa bullent, i quan es treuen s'espolsen amb força sucre.

    Jo la massa la he feta amb la Turbo-Chef:
    Posar tots els ingredients, menys la farina, al bol V2, 2 minuts
    Treure el tapet transparent de la tapa i a V4 anar-hi tirant la farina fins que vegeu que la massa està bé (no s'ha d'enganxar a les mans).

    Surten molt bones, ara bé fregir-les una a una és lent i cansat, potser es per fer-ho una vegada a l'any, i si se'n volen més comprar-les fetes... hi ha pobles de la denominació d'origen Siurana que les fan boníssimes, per exemple Ulldemolins.

Puntúe esta receta

DolçaDolça

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
4/5, 8 votos 2 comentarios

anonymous

Molt bones

abuso

anonymous

Boniiiiissimes!!!!!!!!!!!!!

abuso