Petitchef

Verat en escabetx

Plato
2 porciones
20 min
30 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • Fem que el peixater ens talli a trossos el verat, si fos petit, el podríem fer sencer.
  • Enfarinem els talls i els fregim en una paella amb oli abundant. Quan siguin cuits al gust, els anem passant a una cassola de fang.
  • Al mateix oli, courem la ceba tallada en juliana i 2 o 3 alls també tallats en juliana.
  • Quan agafin color, hi afegim el llorer, la farigola i hi donem unes voltes. Tirem llavors el pebre vermell i ràpidament una cullerada de vinagre.
  • Donem unes voltes, fem que s'evapori la fortor del vinagre i aboquem l'escabetx damunt els verats. Com ja he dit abans aguanta 4 o 5 dies.
  • La mateixa recepta i procediment es pot fer amb sardines o seitons en lloc de verat, llavors no cal tallar-los a trossos , es clar.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Makis de salmón ahumado y aguacate. sushi
Makis de salmón ahumado y aguacate. sushi
6 porciones
1 h 40 m
Medio
5 / 5
Receta Brochetas yakitori de ternera con queso
Brochetas yakitori de ternera con queso
8 porciones
1 h 19 m
Fácil
4.8 / 5
Receta Gazpacho de philadelphia, pepino, melón y menta
Gazpacho de philadelphia, pepino, melón y menta
4 porciones
40 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Poke bowl de salmón
Poke bowl de salmón
2 porciones
1 h 10 m
Fácil
4.6 / 5
Receta Ensalada de pasta, tomate, feta y aceitunas
Ensalada de pasta, tomate, feta y aceitunas
6 porciones
25 min
Fácil
4.5 / 5

Recetas

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto