Galets farcits

Galets farcits
Plato
4 porciones
Fácil
35 min

Ingredientes

4

Pel farcit:

Preparación

Preparación20 min
Cocción15 min
  • Bullirem els galets normalment, un cop cuits els posarem a escòrrer.

    Per a fer el farcit, utilitzarem la salsa d'api i pastanagues amb carn de la que ja vaig parlar, trobareu les instruccions aquí.
  • Amb una cullera o una màniga pastissera i una mica de paciència, anirem posant part de la salsa dins dels galets. Cal anar una mica amb conte per no trencar-los.
  • Un cop els galets farcits, els posarem a una safata que pugui anar al forn.
  • Començarem a fer la salsa beixamel: en un cassó deixarem desfer la mantega, quan sigui liquida, hi afegim les dues cullerades de farina, donarem uns quants tombs perque es cogui. Afegirem la nou moscada ratllada al gust.
  • Cal vigilar que la farina no es cremi ni faci grumolls. Quan sigui cuita, abocarem la llet, i anirem remenant constanment fins que la beixamel es torni espesa. La salarem.
  • Abocarem la beixamel damunt els galets farcits, repartirem pel damunt el formatge ratllat i una mica de mantega a trossets.
AAnirac

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:

26/07/2014

Habría sido todo un detalle que la receta estuviera también traducida al castellano,.pues aunque el aspecto es estupendo, eso no se niega, a los castellano parlantes si se nos niega la posibilidad de darle vida en nuestros fogones. G R A C I A S

(0) (0) abuso
22/12/2012

Cosa rica rica

(0) (0) abuso