Fesols amb botifarra de perol
Ingredientes
1
Preparación
Preparación20 min
Cocción30 min
- Primer de tot, es remullen els fesols en aigua abundant durant un mínim de 8 hores.
- Es posa a bullir una olla amb aigua.
Quan arrenqui el bull, s'hi tiren els fesols escorreguts i un pols de sal. - Es deixen coure durant 15-20 minuts.
- Mentrestant, en una paella amb un raig d'oli o una culleradeta de llard de porc, es passen les botifarres de perol fins que quedin rosses de cada banda.
- Se'ls fa un tall de dalt a baix per a què s'esparrequi.
Per a muntar el plat, es posa un llit de fesols i al damunt la botifarra esparracada, i s'amaneix amb un raig d'oli.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
3.8/5, 5 votos 1 comentario
anonymous
Un sabor intenso
Puntúe esta receta