Fesols amb botifarra de perol

Fesols amb botifarra de perol
Plato
Fácil
50 min

Ingredientes

1

Preparación

Preparación20 min
Cocción30 min
  • Primer de tot, es remullen els fesols en aigua abundant durant un mínim de 8 hores.
  • Es posa a bullir una olla amb aigua.

    Quan arrenqui el bull, s'hi tiren els fesols escorreguts i un pols de sal.
  • Es deixen coure durant 15-20 minuts.
  • Mentrestant, en una paella amb un raig d'oli o una culleradeta de llard de porc, es passen les botifarres de perol fins que quedin rosses de cada banda.
  • Se'ls fa un tall de dalt a baix per a què s'esparrequi.

    Per a muntar el plat, es posa un llit de fesols i al damunt la botifarra esparracada, i s'amaneix amb un raig d'oli.

Puntúe esta receta

MMercè

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
3.8/5, 5 votos 1 comentario

anonymous

Un sabor intenso

abuso