Lloritos

Lloritos
Plato
Fácil
35 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación20 min
Cocción15 min
  • Les patates és fregeixen amb molt d´oli i el gra d´all.

    Quan estiguin a mitja cocció afegir-hi el pebrot vred tallat a tires.
  • Un cop estigui tot cuit retirar l´oli , salar-ho i trinxar-ho una mica amb l´ajuda d´una cullera de fusta.
  • Enferinar els lloritos i posar-hi sal. Fregir-los amb l´oli molt calent.
  • Quan estiguin ben rossos retirar-los i deixar escórrer bé el oli.
  • A l´hora de presentar , posar un fons de patata i pebrot en el centre del plat, a sobre col-locar-hi els lloritos i amanir-ho amb un raig d´oli d´oliva cru.

Puntúe esta receta

elspeixosElspeixos

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:
4/5, 3 votos