Deconstrucció i construcció de butifarra de perol salgot amb hortalisses

Ingredientes
6
También te puede gustar
-
Botifarra amb mongetes( butifarra con judías)
-
Cazuelita de butifarra esparracada amb mongetes
-
Mongetes amb botifarra/ alubias con butifarra
-
Garbanzos con butifarra
Preparación
- Comencem per tractar les verdures. Minut i mig les tendres i quatre minuts les dures. Reservem.
- Tallem la butifarra de perol a trossos, sense pelar i la posem en una paella a foc lent, fins que tinguem una pasta.
- A la superfície de treball estirem paper film i fem igual que quan fem sushi, posem la carn estirada en forma rectangular, col·loquem les verdures, ja tallades, al mig de manera que ocupin tota la longitud del nou embotit.
- Enrotllem i tensem fent un farcell.
- Ho deixem refredar a la nevera d'un dia per l'altre i retirem el plàstic. Ja ho tenim llest per fer-ho servir.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!