Petitchef

FLAM D?ESPINACS

Aperitivo
8 porciones
20 min
45 min
Medio

Ingredientes

8

Preparación

  • En un cassó amb aigua escaldeu els espinacs durant uns tres minuts fins que siguin tendres.

    Refredeu-ho amb aigua freda, escorreu-ho i tritureu-ho juntament amb els ous, i la nata per tal d'obtenir una crema homogènia. Salpebrar-ho al vostre gust .
  • Disposeu-ho en un motlle rectangular i coeu-ho al bany maria durant uns 45 minuts a 160º, o fins que el flam es qualli.
  • En una paella salteu les gambes amb unes gotes d?oli i un polsim de sal. Un cop fredes peleu-les i reserveu-ho.
  • Un cop el flam sigui fred, desemmotlleu-ho i en feu porcions .
  • Muntatge

    Alhora de servir-ho, decoreu les porcions de flam amb una gamba per sobre, unes gotes d'oli, un polsim d'escates de sal i gaudiu-ho de gust

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Pasta con calabacín, gambas y jengibre
Pasta con calabacín, gambas y jengibre
2 porciones
28 min
Fácil
5 / 5
Receta Galette vegetariana (queso y espinacas)
Galette vegetariana (queso y espinacas)
1 porciones
25 min
Fácil
Receta Focaccia floral- focaccia art
Focaccia floral- focaccia art
10 porciones
40 min
Fácil
4.6 / 5
Receta Potaje de garbanzos y espinacas (potaje de vigilia)
Potaje de garbanzos y espinacas (potaje de vigilia)
5 porciones
50 min
Fácil
4.6 / 5
Receta Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
1 porciones
40 min
Fácil
4.3 / 5

Recetas

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto