20minutos.es

Rap amb cloïses

Por Meri cuinetes!!!
(5.00/5 - 1 voto)






Aquesta recepta l'he tret d'una amiga meva a la que també li entusiasma la cuina, el peix el marisc el toco poc, em sembla més per por que per un altre cosa. Havia de buscar un plat que fos senzill ja que no m'agraden les complicacions però que fos bo, i he donat al clau.
Ingredients per 5 persones
10 Talls de Rap de 100 gr. cadascuna

1/2 kg de cloïses

8 Grans d?All

½ Guindilla

Caldo de Peix suau
1 Got de Vi Blanc

2 Cullerades Julivert Picat

2 Cullerades de Farina

Oli i Sal


Per començar escalfarem oli en una cassola i posarem a daurar els alls laminats i la guindilla. Un cop els all comencin a daurar-es afegim el rap enfarinat i les cloïses juntament amb el got de vi blanc i quan arrenqui el bull afegirem el brou fins a cobrir el rap. Ho deixarem coure a foc suau uns 10 minuts. 


Un cop passat aquest temps retirarem la guindilla i afegirem la farina i el julivert picat i ho remenarem una mica per ajudar a espessir el suc. Ho mantenim un parell de minuts més i ja ho podrem servir.



Imprimir esta página
Por Meri cuinetes!!! (Ver su web)






Puntúe esta receta:


Receta similar



Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Plato anticrisis

Plato anticrisis
puag!
mmm!...

Pregunta del momento

¿Buscas inspiración en Petitchef para cocinar a diario?
Voto