Petitchef

TRUITA AMB SUC.

Plato
4 porciones
20 min
15 min
Fácil

Ingredientes

4

Preparación

  • Agafem els espinacs i els morfim, els passem per la paella amb els fesols i fem la truita amb els ous, ho reservem.
  • En una cassola de fang amb oli d´oliva, fregim els talls de bacallà i una vegada ven fets els reservem.
  • En la mateixa cassola i aprofitant el mateix l´oli daurem els alls picats fins. Quant siguin rossets, afegim les dues cullerades de farina i a continuación la picada amb les ametlles, avellanes, nous , pinyons i per ultim el pebre vermell. Ho remenem una mica i afegim el brou.
  • Quan arrenqui el bull afegim la truita sencera o a daus segons el gust i el talls de bacallà.
  • Deixem cinc minuts que faci xup-xup i a sucar pa.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef

También te puede gustar

YouTube

Salmón en costra con espinacas



Fotos

TRUITA AMB SUC.
TRUITA AMB SUC. - foto 2

Preguntas:




Comentarios de los miembros:

29/01/2016

La probare, es interesante

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Espinacas a la crema con huevos
Espinacas a la crema con huevos
3 porciones
20 min
Fácil
4.1 / 5
Receta Galette vegetariana (queso y espinacas)
Galette vegetariana (queso y espinacas)
1 porciones
25 min
Fácil
Receta Focaccia floral- focaccia art
Focaccia floral- focaccia art
10 porciones
40 min
Fácil
4.6 / 5
Receta Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
1 porciones
40 min
Fácil
4.3 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto