Petitchef

ARRÓS AMB BOTIFARRA DE PAGÈS I VERDURES

Plato
2 porciones
20 min
20 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • Sofregit les botifarres tallades a rodanxes i reservar.
  • En el mateix oli fregirem carxofes + pebrot+ceba+alls + patates
  • Quan ja comenci a daurar , abocar-hi la botifarra que tenim reservada, i el tomàquet , remenar i deixar coure uns 10 minuts.
  • Posarem l ´arrós i els ceps hidratats , deixarem sofregix uns minuts, desprès abocar l´aigua o brou que tindrem calenta, i condimentar amb la sal i el pebre ... , deixar que coure uns 20 minuts , segons abans de treure del foc, espolsar amb el julivert i l ´all picats.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar


Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto