Petitchef

Amanida de figues amb mel i mató

Entrante
4 porciones
30 min
Medio

Ingredientes

4

Preparación

  • Tallem la ceba en anelles, els tomàquets a trossos o sencers si son cherrys.
  • Tallem les figues a quarts o en sis trossos depenen del tamany.

    Netegem l'enciam i el tallem a trossets al gust.
  • Barrejem l'enciam i la ceba i la resta de verd que haguem triat.

    Afegim els tomàquets i ho amanim amb oli i vinagre.
  • Posem les figues al voltant del plat, procurant que facin bonic i damunt l'enciam un bon tros de mató.
  • Damunt del mató hi tirem una mica de mel. I ja ho tenim llest per servir.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:




Comentarios de los miembros:

olga passols
olga passols, 20/10/2012

Les amanides m'encanten a part de bones son saludables. A m'aquesta pinta que fa ja la faré ràpidament m'encanten també les figues i el mató .
Em sembla un plat perfecte.
Gracies per aquesta recepta tan bona.

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
1 porciones
40 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Empanada de gallina guinea con salsa
Empanada de gallina guinea con salsa
8 porciones
4 horas
Medio
4.4 / 5
Receta Salsa muselina (mousseline)
Salsa muselina (mousseline)
4 porciones
25 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Salsa big mac ¡la verdadera receta!
Salsa big mac ¡la verdadera receta!
4 porciones
5 min
Fácil
5 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto