Petitchef

ORELLETES

Postre
2 porciones
15 min
2 horas
Fácil

Ingredientes

2

Necessitem:

Preparación

  • Es pasta tot amb una cullera de fusta fins que està ben barrejat. Després s'amassa una estona amb les mans enfarinades. S'aplana amb el corró i es fan unes "rodones" ben primetes que ens càpiguen dins la paella. Es fregeixen amb bastant d'oli, que no ha de ser massa bullent, i quan es treuen s'espolsen amb força sucre.

    Jo la massa la he feta amb la Turbo-Chef:
    Posar tots els ingredients, menys la farina, al bol V2, 2 minuts
    Treure el tapet transparent de la tapa i a V4 anar-hi tirant la farina fins que vegeu que la massa està bé (no s'ha d'enganxar a les mans).

    Surten molt bones, ara bé fregir-les una a una és lent i cansat, potser es per fer-ho una vegada a l'any, i si se'n volen més comprar-les fetes... hi ha pobles de la denominació d'origen Siurana que les fan boníssimes, per exemple Ulldemolins.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:




Comentarios de los miembros:

08/04/2013

Molt bones

(0) (0) Abuso
28/07/2011

Boniiiiissimes!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Albóndigas de ternera y parmesano
Albóndigas de ternera y parmesano
2 porciones
25 min
Fácil
4.7 / 5
Receta Garbanzos tostados en la freidora de aire
Garbanzos tostados en la freidora de aire
3 porciones
19 min
Fácil
4 / 5
Receta Ensalada caprese fresca italiana
Ensalada caprese fresca italiana
2 porciones
10 min
Fácil
4.4 / 5
Receta Samosas al curry
Samosas al curry
6 porciones
20 min
Fácil
5 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Recorrido con los ingredientes de la dieta mediterranea Recorrido con los ingredientes de la dieta mediterranea

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto