Petitchef

Pollastre rostit amb ceba

Ahir vem comprar dos pollastres preciosos i vem decidir fer-los rostidets d'una manera senzilla i bona, tal i com el fa ma mare. El vaig clavar ;)

Plato
4 porciones
20 min
30 min
Fácil

Ingredientes

4

Preparación

  • Paso 1 - Pollastre rostit amb ceba
    Netegem les peces de pollastre (a mi m'agrada treure'n tota la pell i netejar-lo bé de greix), les passem per aigua i assequem sobre paper absorbent. Les salpebrem i daurem a una cassola amb un bon raig d'oli.
  • Mentrestant, tallem les cebes a la juliana fina. Quan el pollastre està enrossit, el reservem en un plat i posem la ceba a la cassola a foc mig. Obrim el tomàquet per la meitat, treiem les llavors i el ratllem. L'afegim a la ceba quan ja sigui una mica cuita i ho deixem sofregir uns minuts (salem i afegim un polsim de sucre).
  • Col·loquem les peces de pollastre a la cassola, hi posem la fulla de llorer i ho reguem amb un raig de conyac. Flambegem i ho deixem coure una mitja hora, tapat, a foc baix, girant el pollastre un parell de vegades i remenant de tant en tant perquè no s'enganxi (si veieu que està massa sec podeu afegir una miqueta d'aigua, no més de mig cullerot).
    Bon profit!

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef

También te puede gustar

YouTube

Dahl de lentejas rojas, fácil



Preguntas:




Comentarios de los miembros:

fv enkjetbjtb, 10/02/2022

Jcjvnevenjtb

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso
Respuesta Petitchef:

Por tu puntuación deducimos de ese mensaje encriptado que te ha gustado la receta :) Gracias. Feliz fin de semana :D

Mercedes, 03/09/2018

Menos el tomate, y las cebollas y con bastantes ajos enteros es como lo hago yo y lo hacia mi madre. Le pongo conyac i vino blanco semi seco. Ah, y nada de laurel

(0) (0) Abuso
19/03/2013

Fàcil de fer i molt bo ! Jo en comptes de conyac hi tiro una mica de vi negre, i conec de qui hi tira cervesa i també queda molt bo!

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Tartaleta de carne picada y salsa de tomate
Tartaleta de carne picada y salsa de tomate
8 porciones
30 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Pipas de calabaza tostadas
Pipas de calabaza tostadas
4 porciones
20 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Pizza carbonara con bacon y cebolla
Pizza carbonara con bacon y cebolla
5 porciones
27 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Tartar de salmón y manzana
Tartar de salmón y manzana
2 porciones
15 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Raviolis caseros de ricotta y albahaca
Raviolis caseros de ricotta y albahaca
2 porciones
2 h 5 m
Medio
4.6 / 5
Receta Baghrirs, crepes marroquíes de mil agujeros
Baghrirs, crepes marroquíes de mil agujeros
7 porciones
1 h 20 m
Fácil
4.3 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto